De geschiedenis


De geschiedenis van Autobedrijf J. Noort & Zn. gaat terug tot het jaar 1964. Op 1 januari 1964 schreef oprichter Jan Noort zijn garagebedrijf in bij de Kamer van Koophandel als eenmanszaak onder de naam “Garage Noort”. Het bedrijf was gevestigd aan de Kanaalstraat 1, te Rijnsburg. Met veel inzet legde Jan Noort samen met zijn vrouw een basis voor een vaste klantenkring. Het pand aan de Kanaalstraat werd te klein en in 1969 werd er grond aangekocht en het nieuwe pand aan de Katwijkerweg werd gerealiseerd.

Op 3 juli 1978 komt zoon Laurens in dienst als automonteur en leert van vader alle kneepjes van het autovak met het doel zijn vader op te volgen. In 1999 neemt Laurens het roer van zijn vader over maar zeker niet zonder diens steun zet Laurens de lijn voort waarmee zijn ouders begonnen waren:

Opbouwen en vasthouden van een vaste klantenkring, vertrouwd en meer dan 45 jaar een begrip. En het automerk “FORD” is onnoemelijk verbonden met Autobedrijf Noort, sinds het bestaan van het bedrijf.


Sponsoring

Uit het oogpunt van maatschappelijke verantwoordelijkheid ondersteunt Autobedrijf J. Noort & Zn. op verschillende wijzen (sport)verenigingen in de regio en sponsort veelvuldig lokale activiteiten.

Nu sponsoren wij de lokale voetbalvereniging Rijnsburgse Boys, een ambitieuze voetbalclub in de tweede divisie. Ten eerste hebben wij als sponsor van de vereniging een reclamebord op het het hoofdveld en ten tweede zijn wij sponsor van een seniorenteam.

Al meer dan 55 jaar is Autobedrijf J. Noort & Zn. vaste deelnemer aan de bekende “Rijnsburgse Bloemencorso”, oftewel Flower Parade. Dit corso vindt jaarlijks plaats in augustus en is een initiatief van bloemenveiling Flora-Holland en het bedrijfsleven.

Het corso trekt ieder jaar meer dan 200.000 bezoekers.

Neem contact opBoek een afspraak

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen